Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

Undangan acara PPKM "Get Ready For 2019 - Tren Bisnis di Indonesia Tahun 2019" oleh Bpk. Budiman

Selasa, 4 Desember 2018

Get Ready For 2019 – Tren Bisnis di Indonesia Tahun 2019

Sebentar lagi tahun akan berganti, teknologi akan terus berkembang diiringi dengan berbagai macam inovasi karena semakin maraknya keinginan yang muncul akibat kejenuhan masyarakat. Hal ini berdampak pada semua aspek bisnis yang akan memberikan pengaruh penting dalam tingkat kestabilan bisnis di tahun yang akan datang.

Pada kesempatan kali ini Koperasi Maju akan menyelenggarakan acara berbagi wawasan tentang perkembangan dunia bisnis di tahun yang akan datang, khususnya tren bisnis di tahun 2019, hal apa saja yang perlu dipersiapkan dan kiat-kiat dalam menjalankannya.

Koperasi Maju mengundang Bapak/Ibu untuk hadir pada acara PPKM Umum dengan menghadirkan narasumber dari anggota Koperasi Maju; Bapak Budiman selaku Motivator dan Inspirator Pengusaha Muda.

Acara akan diselenggarakan pada :
Hari/Tanggal : Sabtu | 15 Desember 2018
Waktu : 10.00-12.00 WIB
Tempat : Prasadha Jinarakkhita, Lantai 7
Jl. Kembangan Raya Blok JJ Kembangan Selatan - Jakarta Barat 11610 (Link Google Maps : www.goo.gl/aBZLLm)

Acara ini terbuka untuk umum, Bapak/Ibu dapat mengajak kerabat dan rekan untuk hadir dalam acara ini.
Berhubung kapasitas ruangan yang terbatas, kami mohon untuk mengkonfirmasi kehadiran Bapak/Ibu, paling lambat pada tanggal 13 Desember 2018 kepada:

Tim Pusat Pendidikan Koperasi Maju (PPKM)
Telp/SMS: 0878 8062 3590