Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

"Sosialisasi Koperasi Maju kepada FUB Provinsi Banten"

Selasa, 30 April 2019

Tim Koperasi Maju bersama Forum Umat Buddha (FUB) Provinsi Banten, melakukan pertemuan di Vihara Mahaboddhi, yang berada di Neglasari, Tangerang. Pertemuan ini bertujuan untuk melakukan sosialisasi seputar Koperasi Maju dan merupakan tindak lanjut dari MoU (Memorandum of Understanding) yang dilakukan antara Koperasi Maju dengan perwakilan ketua FUB Provinsi Banten pada tanggal 23 Februari 2019 silam.

Sosialisasi ini diawali dengan memaparkan seputar perkembangan Koperasi Maju sampai saat ini, meliputi 5 kunci sukses Koperasi Maju, laporan keuangan, hingga berbagai layanan yang disediakan kepada anggota agar dapat merasakan manfaat saat bergabung.

Untuk ke depannya, Ketua FUB Provinsi Banten akan mengajak anggotanya untuk bergabung dengan Koperasi Maju. Hasil dari pertemuan ini, terdapat 2 (dua) orang anggota baru. Selain itu, tim Koperasi Maju akan melaksanakan pertemuan lebih lanjut terkait sosialisasi kepada calon anggota lainnya.