Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

"Sosialisasi Koperasi Maju kepada anggota Forum Umat Budha (FUB) provinsi Banten"

Rabu, 19 Juni 2019

Tim Koperasi Maju melakukan kegiatan sosialisasi keanggotaan kepada anggota Forum Umat Buddha (FUB) Provinsi Banten di Wihara Mahabodhi, Neglasari, Kota Tangerang. Sosialisasi ini merupakan kelanjutan dari MoU (Memorandum of Understanding) dengan FUB Provinsi Banten, dalam rangka pendampingan untuk pengembangan kapasitas usaha umat FUB Provinsi Banten.

Kegiatan ini dihadiri pula oleh Romo Yahya selaku ketua FUB Provinsi Banten. Sosialisasi diawali dengan memaparkan seputar perkembangan Koperasi Maju sampai saat ini, meliputi 5 kunci sukses Koperasi Maju, laporan keuangan, hingga berbagai layanan yang disediakan kepada anggota agar dapat merasakan manfaat saat bergabung menjadi anggota. Pada kesempatan ini, tim Koperasi Maju juga memperkenalkan program Kelompok Tumbuh Bersama Usaha Mikro, Kecil, Menengah (KTB-UMKM), dan memperlihatkan produk hasil pelatihan KTB-UMKM.

Untuk ke depannya, tim Koperasi Maju akan membuka stan di Wihara Mahabodhi, Neglasari, 2 kali sebulan untuk melakukan kunjungan rutin, dan juga memfasilitasi anggota untuk menabung di Koperasi Maju.