Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

Pinjaman Koperasi

Senin, 15 April 2013

Untuk meningkatkan kapasitas diri Anggota, KSP Maju Wijaya (Koperasi Maju) dapat berkontribusi dengan memberikan pinjaman kepada Anggota yang disesuaikan dengan kebutuhan dan kemampuan Anggota. Pinjaman yang diberikan dapat berupa Pinjaman Modal Kerja, Pinjaman Investasi, dan Pinjaman Multi Guna.

Sesuai dengan misi yang dijalankan, Koperasi Maju mengutamakan produk Pinjaman Modal Kerja bagi Anggotanya sehingga memungkinkan Anggota untuk mengembangkan kapasitas diri melalui usaha yang dimiliki.

Syarat Pinjaman

• Anggota dari Koperasi Maju.
  • Mengisi Formulir Permohonan Pinjaman yang telah disediakan Koperasi Maju.
  • Dokumen Persyaratan Pengajuan Pinjaman :
    No. Dokumen

Karyawan

Wiraswasta

1 Fotocopy KTP Pemohon dan Suami/Istri

2 Fotocopy Kartu Keluarga dan Surat Nikah

3 Fotocopy Rekening Koran/Tabungan bank 3 Bulan Terakhir

4 Slip Gaji Asli/Surat Keterangan Gaji

5 Surat Ijin Usaha

6 Pas Photo Suami dan Istri 3x4 sebanyak 1 lembar

7 Rekening Listrik, Air dan Telepon

• Persyaratan Jaminan Pinjaman :