Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

Pertemuan dengan Ketua RT dalam Upaya mendukung gerakan KTB-UKM Maju

Senin, 4 Februari 2019

Pada kunjungan ini, tim Koperasi Maju diajak oleh salah satu anggota untuk menemui ketua RT yang ada di daerah Penjaringan, Jakarta Barat.

Tujuan dari pertemuan ini adalah untuk memaparkan kepada beliau mengenai gerakan yang dilakukan tim Koperasi Maju yaitu KTB-UKM yang akan dibentuk di daerah tersebut. Pertemuan tersebut, membahas berbagai macam hal, mulai dari menunjukkan beberapa contoh produk yang telah dihasilkan pada saat pelatihan kemarin di Training of Trainer (ToT), hingga sosialisasi mengenai tujuan dibentuknya KTB-UKM tersebut.

Setelah mendengar penjelasan dari tim, beliau mendukung upaya yang dilakukan oleh Koperasi Maju yang berkeinginan untuk menggerakkan masyarakat sekitar agar dapat bergabung kedalam KTB-UKM Maju, dengan harapan dapat memajukan kesejahteraan mereka.