Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

"Mengunjungi kantor Koperasi Maju untuk menabung dan membuka SIMBA" di kantor Koperasi Maju

Selasa, 12 Februari 2019

Salah seorang anggota berkunjung ke kantor Koperasi Maju yang berada di Prasadha Jinarakkhita, Jakarta Barat untuk menabung Simpanan Harian (SH). Selain itu ia juga membuka Simpanan Berjangka (Simba) di Koperasi Maju. Anggota dalam kesehariannya merupakan seorang karyawan swasta yang memang kerap kali menyempatkan diri untuk berkunjung dalam upaya melakukan transaksi menyimpan.

Sebagian besar anggota, mengaku tertarik untuk membuka Simpanan Berjangka (SIMBA) di Koperasi Maju dikarenakan suku bunga yang ditawarkan cukup besar, dan dapat dijadikan sebagai dana cadangan bagi para anggota yang mana hanya dapat ditarik pada jangka waktu tertentu.