Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

"Mengunjungi anggota Koperasi Maju dan mengantarkan surat undangan Rapat Anggota Tahunan (RAT) ke-6, di Penjaringan, Jakarta Barat

Selasa, 29 Januari 2019

Tim Koperasi Maju, berkunjung ke salah satu anggota yang merupakan Dewan Pengawas Koperasi Maju, di Penjaringan, Jakarta Utara.

Tujuan dari kunjungan tim kali ini adalah untuk memberikan surat undangan Rapat Anggota Tahunan (RAT) ke-6, guna mengkonfirmasi ulang kehadiran beliau pada acara yang akan dilaksanakan pada tanggal 16 Maret 2019 nanti.

Dirinya menyampaikan kepada tim, bahwa nantinya akan mengupayakan diri untuk dapat hadir pada acara tersebut, dengan harapan dapat menggunakan hak suaranya pada RAT ke-6 nanti. RAT ini sendiri merupakan sebuah acara yang rutin dilaksanakan oleh Koperasi Maju, sebagai sarana untuk memaparkan kinerja yang telah dilakukan selama 1 (satu) tahun sebelumnya, hingga pengambilan keputusan strategik terkait kebijakan rencana pengembangan usaha.