Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

"Mengajak para karyawan untuk terlibat langsung dalam gerakan KTB-UMKM Maju

Selasa, 5 Maret 2019

Setelah merasakan manfaat yang diberikan oleh Koperasi Maju, salah seorang anggota yang berprofesi sebagai karyawan memperkenalkan beberapa rekan kantornya kepada tim Koperasi Maju untuk menjadi anggota.

Pada kunjungan kali ini, tim menemui beberapa anggota di Grogol, Jakarta Barat, dengan tujuan mensosialisasikan gerakan yang sedang dilakukan oleh Koperasi Maju, yaitu membentuk KTB-UMKM Maju serta memberikan beberapa contoh produk yang telah berhasil diproduksi kepada para anggota, mulai dari garam rendam, lilin aroma terapi, hingga sabun yang terbuat dari garam laut.

Setelah mendengar beberapa pemaparan yang dilakukan, mereka tertarik untuk bisa mengikuti berbagai kegiatan terkait program KTB-UMKM Maju, mulai dari sarasehan, pertemuan rutin, hingga pendidikan yang akan dilaksanakan.