Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

Kunjungan Berkala "Membentuk jejaring usaha antar anggota di dalam kelompok bersama" di daerah Gelam Jaya, Tangerang

Jumat, 4 Januari 2019

Masih dalam upaya membentuk kelompok bersama, tim Koperasi Maju bersama dengan Bapak Eddy dan Ibu Renny mengunjungi tempat tinggal anggota yang ada di daerah Gelam Jaya, Tangerang.

Tim bertemu dengan 2 (dua) orang anggota yang kesehariannya merupakan ibu rumah tangga. Bapak Eddy, menjelaskan kepada mereka bahwa nantinya akan ada rencana pembentukan sebuah kelompok bersama.

Tujuan pembentukan kelompok bersama, nantinya akan difokuskan untuk membentuk jejaring usaha bersama, yang berlandaskan komitmen dan transparansi antar anggota. Setelah mendengar hal tersebut, mereka cukup antusias dengan upaya yang dilakukan oleh Koperasi Maju, terutama dalam hal peningkatan kapasitas para anggotanya.