Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

Kunjungan Berkala "Keinginan untuk mengembangkan usaha melalui wadah kelompok bersama" di daerah Penjaringan, Jakarta Utara

Senin, 31 Desember 2018

Tim Koperasi Maju berkunjung ke anggota yang merupakan seorang ibu rumah tangga di daerah Penjaringan, Jakarta Utara.

Pada kunjungan tersebut, anggota sedang membuat pesanan kue kering dan kue basah dari para pelanggan tetapnya. Ia mengatakan bahwa, usahanya ini telah ditekuni sejak 20 tahun dan bersifat musiman diproduksi apabila menerima pesanan.

Anggota mengatakan bahwa ia senang, karena kerap kali diperhatikan oleh tim Koperasi Maju dalam hal pengembangan kapasitasnya mulai dari kunjungan berkala hingga mengajaknya bergabung ke dalam kelompok bersama. Ia berharap khususnya dalam kelompok bersama nanti usahanya dapat semakin berkembang ke depannya.