Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

Kunjungan Berkala ke salah satu anggota yang "merespon baik gerakan Koperasi Maju dengan membentuk KTB-UKM Maju"

Selasa, 12 Februari 2019

Masih dalam upaya mengimplementasikan gerakan Koperasi Maju dengan membentuk KTB-UKM Maju (Kelompok Tumbuh Bersama-Usaha Kecil Menengah Maju), tim Koperasi Maju kali ini menemui istri dari salah seorang anggota yang ada di Jelambar, Jakarta Barat.

Pada kunjungan tersebut, tim menampilkan beberapa contoh produk KTB-UKM, yang telah diproduksi pada saat pelatihan Training of Trainer (ToT), tanggal 12-14 Januari 2019 yang lalu. Setelah melihat berbagai macam produk, ia manyambut baik gerakan Koperasi Maju, dan berharap dapat memaksimalkan waktu luangnya dengan kegiatan yang bermanfaat.

Selain itu, ia berkeinginan mendorong para ibu rumah tangga yang berjumlah sekitar 10-20 orang, untuk bisa ikut bergabung kedalam program KTB-UKM Maju.