Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

Kunjungan Berkala ke anggota yang "berkeinginan untuk meningkatkan kapasitas dalam wadah KTB-UMKM Maju" di Pejagalan, Jakarta Utara

Rabu, 13 Februari 2019

Tim Koperasi Maju, mengunjungi salah seorang anggota yang ada di Pejagalan, Jakarta Utara. Ia dalam kesehariannya merupakan seorang ibu rumah tangga yang memiliki usaha musiman membuat berbagai macam kue kering.

Pada kesempatan sebelumnya, ia telah menghadiri acara sarasehan KTB-UMKM Maju yang dilaksanakan pada tanggal 22 Januari 2019. Beliau menyampaikan bahwa, gerakan yang dilakukan Koperasi Maju ini cukup meyakinkan dirinya dan memberikan semangat untuk bisa meningkatkan kapasitasnya sebagai pelaku usaha.

Selain itu, ia juga kini telah bergabung dengan KTB-UMKM yang terdapat di daerah tempat tinggalnya, dan dirinya berharap dapat banyak mendapatkan pembelajaran, mulai dari pembentukan karakter menjadi lebih baik hingga membentuk jejaring usaha baru antar sesama anggota.