Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

"KTB-UMKM yang memberikan manfaat"

Kamis, 27 Juni 2019

Kelompok Tumbuh Bersama Usaha Mikro, Kecil, Menengah (KTB-UMKM) merupakan pelayanan yang diberikan oleh Koperasi Maju untuk anggotanya agar bisa berkembang, baik secara kepribadian maupun kemandirian ekonomi. KTB-UMKM yang terdiri dari 3-5 orang memiliki kegiatan pelatihan pengembangan diri, dan pembuatan produk yang dilakukan setiap minggu nya.

Banyak manfaat yang didapat oleh anggota KTB-UMKM, seperti pengalaman anggota Koperasi Maju yang berasal dari Jelambar, Jakarta Barat. Beliau merupakan seorang Ibu Rumah Tangga (IRT) dan memiliki usaha menjual aneka kue basah dan kering untuk menghidupi keluarganya.

KTB-UMKM membuat beliau menjadi pribadi yang lebih baik dikarenakan modul pengembangan diri yang dibahas di setiap pertemuannya serta membuat kelompok semakin kompak untuk mencapai tujuan bersama. Selain itu, dengan adanya pelatihan pembuatan produk KTB-UMKM memberikan dampak untuk semua anggota hingga dapat menghasilkan produk-produk yang dapat dijual dan memberikan pemasukan tambahan untuk beliau dan anggota lainnya.