Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

"Kolaborasi Koperasi Maju dengan Podomoro University"

Rabu, 3 Juli 2019

Panitia Majupreneurs kembali melakukan rapat, guna membahas persiapan terkait acara yang rencananya akan diselenggarakan pada bulan September mendatang. Pertemuan yang dilakukan di Grogol Petamburan, Kota Jakarta Barat ini dihadiri oleh Panitia dan perwakilan Podomoro University dengan membahas beberapa agenda yaitu pemaparan konsep dari seluruh rangkaian acara Majupreneurs yang meliputi seminar, lokakarya, pameran produk Usaha Mikro, Kecil, dan Menengah (UMKM), serta acara lainnya, dan juga mengajak untuk kolaborasi menyukseskan acara Majupreneurs ini.

Kolaborasi yang dilakukan oleh Koperasi Maju dengan Podomoro University. telah dilakukan pada tahun sebelumnya dengan nama ‘Tebar Maju’ dan mendapat tanggapan yang positif sehingga terjalin kerja sama untuk lebih memfokuskan pengembangan UMKM yang ada di Indonesia, khususnya anggota pelaku UMKM Koperasi Maju.

Pertemuan selanjutnya akan membahas mengenai bentuk partisipasi dan kolaborasi yang dilakukan oleh Podomoro University dengan panitia Majupreneurs sehingga seluruh rangkaian acara berjalan lancar.