Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

#INFORMASI_BERKALA "Sesi Sosialisasi & Diskusi Rencana Kerja tahun 2019" di Prasadha Jinarakkhita, Jakarta Barat

Rabu, 9 Januari 2019

Dalam rangka untuk mempersiapkan gerakan Koperasi Maju pada tahun 2019, para pengelola Koperasi Maju melakukan pertemuan untuk membahas Rencana Kerja tahun 2019 di Prasadha Jinarakkhita, Jakarta Barat.

Pertemuan ini diawali dengan pemaparan hasil kinerja yang telah dicapai oleh Koperasi Maju selama tahun 2018, yang membahas mulai dari laporan keuangan tahunan, hingga jumlah total pendidikan dan pelatihan yang telah sukses dilaksanakan.

Selain itu, dilakukan juga pembahasan mengenai berbagai rencana yang akan dilakukan Koperasi Maju kedepannya dalam upaya memberikan kebermanfaatan yang lebih kepada para anggota. Salah satunya upaya yang akan direalisasikan adalah pembentukan Kelompok Tumbuh Bersama-Usaha Kecil Menengah (KTB-UKM) MAJU, yang diharapkan dapat dimaksimalkan sebagai sarana untuk meningkatkan kesejahteraan dan pertumbuhan kapasitas bagi para anggota.