Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

"Evaluasi setelah mengikuti pameran KTB-UMKM di RAT Koperasi Maju 2019

Selasa, 26 Maret 2019

Usai berpartisipasi dalam pameran produk KTB-UMKM pada acara Rapat Anggota Tahunan (RAT) ke-6, tanggal 16 Maret 2019. Tim Koperasi Maju kali ini mengunjungi salah satu KTB-UMKM yang berada di Cengkareng, Jakarta Barat.

Pada kunjungan ini, tim meninjau perkembangan kelompok, yang mana mereka terlihat senang dapat memamerkan produk hasil produksi bersama pada pameran kemarin. Kemudian, tim juga memberikan motivasi kepada setiap anggota kelompok agar dapat semakin tekun, sehingga dapat menghasilkan produk lain di dalam kelompok.

Hal ini merupakan pengalaman pertama bagi mereka dan belum memiliki kepercayaan diri dalam mengikuti pameran. Namun, dengan ini menjadi pemicu semangat bagi mereka ikut berpartisipasi di lain kesempatan, apabila Koperasi Maju mengadakan pameran serupa.