Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

Acara Pusat Pendidikan Koperasi Maju (PPKM) "Waktu Optimal, Hasil Maksimal" - Bapak Wicky Andry

Jumat, 8 Maret 2019

Topik yang dibawakan pada acara Pusat Pendidikan dan Pelatihan Koperasi Maju kali ini adalah "Waktu Optimal, Hasil Maksimal" pada tanggal 16 Februari 2019 di Prasadha Jinarakkhita, Jakarta Barat.

Pada pelatihan ini, Ibu Yuli Eni dipercaya sebagai host untuk mendampingi Bapak Wicky Andry yang menjadi Fasilitator. Acara ini dihadiri oleh 62 (enam puluh dua) orang peserta, terdiri dari anggota, calon anggota dan beberapa vendor pelaku usaha dari Koperasi Maju.

Acara ini diawali dengan pemaparan seputar bagaimana cara kita sebagai makhluk ciptaan Tuhan dapat semakin menyadari bahwa waktu yang telah diberikan hanya diperoleh saat itu saja dan tidak dapat diulang kembali. Selanjutnya, Bapak Wicky Andry juga menyampaikan beberapa tips yang dapat dipraktekkan oleh para peserta dalam menjalani keseharian masing-masing, mulai dari mengurangi gerakan-gerakan yang kerap kali tidak efektif, hingga menata jadwal dengan sistematis dan tersusun rapi.

Dengan dilaksanakannya pelatihan ini, diharapkan para peserta dapat menghargai waktu yang dimiliki dan memaksimalkannya agar nantinya dapat mengatur waktu dengan baik dalam mencapai hasil yang maksimal.