Hidden Crowns halo style wavy human hair wigs is temporary and an innovative alternative to bonding, glueing, taping, clipping or weaving. It is literally undetectable and stay puts perfectly with the weight of your own hair extensions over the top of a clear transparent wire. Its easy to do yourself and takes less than a minute to put on.Dynasty Goddess is known as one of the top virgin hair companies currently in the market. We are committed to providing our customers with the finest virgin Human Hair Wigs all of which are of premium and luxurious quality. Our goal is to be your first choice when it comes to your hair extensions.Laced Hair Extensions are 100% pure remy European quality hair. We use the latest methods for all hair types and textures for longer, thicker, beautiful hair!Find great tutorials, inspiration and see our awesome hair extensions in action on the Laced Hair Virgin Remy Human Hair Blog.We are the worlds best luxury hair extensions supplier of Indian Remy Virgin natural hair. Get best real Indian virgin hair extensions for a perfect look by trusted brand at best prices.

Acara Pusat Pendidikan Koperasi Maju (PPKM) "Pajakku untuk Negeriku" - Ibu Limahawati

Jumat, 8 Maret 2019

Tim Pusat Pendidikan dan Pelatihan Koperasi Maju (PPKM) kali ini melaksanakan acara yang berjudul "Pajakku untuk Negeriku" pada tanggal 2 Maret 2019 di Prasadha Jinarakkhita, Jakarta Barat.

Pada kesempatan kali ini, Ibu Meilarina dipercaya menjadi host untuk memandu jalannya acara dan mendampingi Ibu Limahawati selaku fasilitator. Acara ini dihadiri sebanyak 73 (tujuh puluh tiga) orang peserta, terdiri dari anggota, calon anggota dan beberapa vendor pelaku usaha dari Koperasi Maju.

Acara diawali dengan memberikan pemahaman kepada para peserta bahwa sebagai warga negara yang baik, sudah seharusnya mematuhi aturan yang berlaku, salah satunya adalah dengan taat membayar pajak. Kemudian, Ibu Limahawati juga membahas Peraturan Perpajakan (PP), hingga penjelasan seputar berbagai jenis pajak yang berlaku di Indonesia.

Dari pelatihan ini, besar harapannya para peserta dapat senantiasa memenuhi kewajibannya dengan taat membayar pajak kepada negara dan menjadi warga negara yang baik.